Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

IKONIO FUTSAL


ΙΚΟΝΙΟ FUTSAL

            Απόλυτα επιτυχημένη η σεζόν  για τα τμήματα Σάλας του IKONIOY F.C. , αφού με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ τελείωσε η αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες για το 2019 -2020.
            Φυσικά, θα θέλαμε όλοι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πρωταθλημάτων κανονικά, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να συμβιβαστούμε στα νέα δεδομένα της ζωής μας και να ακολουθούμε τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.
Καταρχάς η ομάδα μας ήτα ν η μοναδική (μαζί με την ΑΕΚ), που έλαβε μέρος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από Κ10 μέχρι Αντρικό και μάλιστα στις 5 πρώτες κατηγορίες κατάφερε να φτάσει στο FINAL 4 μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων.
            Συγκεκριμένα, η Κ10 κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα.  
            Η Κ11 έχοντας θεαματική εξέλιξη στη 2η σεζόν της στο πρωτάθλημα σάλας  τερματίζει στην 3η θέση.
            Η Κ12 για άλλη μια φορά θα διεκδικούσε μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά τελικά τερματίζει στην 2η θέση.
            Η Κ13 με σταδιακή ανάπτυξη και βελτίωση, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζει στην 4η θέση.
            Η Κ14 ήταν συνέχεια μέσα στα φαβορί για τη διεκδίκηση τίτλου και η λήξη την βρίσκει στην 3η θέση.
            Στην κατηγορία Κ16 που για εμάς ήταν αθλητές μόνο Κ15 είχαμε μια πολύ καλή χρονιά τερματίζοντας στην 8η θέση, αλλά μαζί με την Κ18 αγωνιστήκαμε στο FINAL 4 Κυπέλλου της μεγαλύτερης κατηγορίας εφήβων και φτάσαμε μέχρι τον τελικό.
Εδώ αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στους 2 προπονητές των τμημάτων υποδομών Πέτρο Κατεβτσιάν και Αναστάση Κορακάκη, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν τα παιδία μας σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιστικά, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια.
            Η Κ18 εκτός από φιναλίστ κυπέλλου, έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στο FINAL 4 πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 5η θέση.
Απόλυτα επιτυχημένη και η σεζόν για την Αντρική ομάδα, η οποία με μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη, έπαιξε εξαιρετικό Futsal και κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση στης Α’ Εθνικής Κατηγορίας Σάλας.
            Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς των 2 αγωνιστικών τμημάτων Κώστα Καρασάββα που με τον ενθουσιασμό και τις ικανότητες του πήρε το 110% από κάθε παίκτη ξεχωριστά και οδήγησε την ομάδα σε μια άνετη παραμονή.
            Η ομάδα μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι γίνεται πολύ δουλεία σε όλα τα επίπεδα, χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες παιδιών, γονέων, προπονητών και διοίκησης.    
            Παρ’ όλα τα προβλήματα, προσπαθούμε πάντα να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να φτιάχνουμε δυνατούς αθλητές και δυνατούς ανθρώπους !!!!


ΙΚΟΝΙΟ FUTSAL